19. helmikuuta 2014

Schneider Weisse Tap 2 Mein Kristall

  • Panimo: G. Schneider & Sohn, Saksa
  • Tyyli: Kristallweisen
  • Numeroita: Alc 5,3%, 16 EBU, 7 EBC
  • Hankittu: Saksasta

Sen verta upea Leijonien peli on nyt käynnissä, ettei sitä yksin voi katsoa. Täytyy ottaa olutta seuraksi! Juhlistetaan samalla Niskasen ja Jauhojärven kultamitalia. Toista erää viedään, tilanne 3-1, Mein Kristall sihahtaa, Aaltonen ottaa kakkosen huitomisesta. Rask hoitaa tonttinsa hienosti! Itse olueen keskittymiseen ei paljoa focusta taidakaan irrota.



Oljenkeltaista, kirkasta vehnäoluttahan tämä on. Vaahtoa lajinsa edustajaksi yllättävän vähän, johtuneeko sitten suodattamisesta vai vääränlaisesta lasista, tuoppihyllyssäni kun ei vehnäolutlasia ole. Banaanista aromia, vähän hiivaisuutta tuoksussa. Erätauko pelissä, Suomi säilyttää kahden maalin kaulansa. Aiemmat kokemukset suodatetuista vehniksistä ovat muuten jättäneet mielikuvan, ettei niistä irtoaisi suodattamattomiin verrokkeihinsa nähden paljoakaan aromeja. Nyt flunssaisenakin tällä yksilöllä on myös nenälle jotakin tarjottavanaa. 

Maku yhtälailla banaaninen sekä hieman keksinen. Aika kuivan tuntuinen, hiivamaisuuttakin löytyy. Raikas, kevyt suutuntuma, ehdottomasti oikein rooli olisi toimia kesäpäivän virkistäjänä. Ei toki huono valinta kuumotuksia ja hikikarpaloista nostattavan jääkiekkopelin seuralaisenakaan. Jälkimaussa vielä viljaisuuttakin. Vähän hiilihappoja. Taitaapa olla paras tuoppiani täyttänyt kristalliweisse tähän mennessä. Leijonille ylivoima, peliaikaa jäljellä yksitoista minuuttia, Suomi johtaa, hyvältä näyttää. Ja takaisin studioon!

    Schneider Weisse Tap 2 
    Mein Kristall

    Tuoksu 6
    Ulkonäkö 3
    Maku 7
    Suutuntuma 3
    Yleisvaikutelma 13
    Yhteensä 32

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti